Το Vermio Soccer Festival 2020 είχε προγραμματιστεί όπως κάθε χρόνο για τον τρέχοντα μήνα με μεγάλο πλήθος συμμετοχών από Ελλάδα & Κύπρο. Η πραγματοποίηση του λίγο αργότερα ήταν μια από τις σκέψεις μας αλλά με μεγάλο ρίσκο αφού οι αρχές, ακολουθώντας τις οδηγίες της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας, προς το παρόν δεν μπορούν ούτε να εγγυηθούν τη δυνατότητα μαζικών αθλητικών εκδηλώσεων, ούτε να αποκλείσουν ένα δεύτερο κύμα κρουσμάτων Covid-19 με τα συνακόλουθα περιοριστικά μέτρα προστασίας. Επιπλέον οι οδηγίες της ΓΓΑ για τη διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών χωρίς θεατές και η απαγόρευση από τις ΕΠΣ για παρουσία διαιτητών, ουσιαστικά αλλοιώνει το χαρακτήρα της διοργάνωσης όπως την έχετε γνωρίσει.

Με αίσθημα ευθύνης για τη δημόσια υγεία και έχοντας υπόψη ότι τα βασικά στοιχεία του Vermio Soccer Festival (μαζικότητα, παρουσία συνοδών – γονέων στις κερκίδες και τον περιβάλλοντα χώρο, μετακινήσεις με λεωφορείο από άλλες πόλεις και χώρες, παρουσία διαιτητών) περιορίζονται αισθητά λόγω των κανονισμών υγιεινής, λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να ακυρώσουμε τις διοργανώσεις του 2020.

Η αλήθεια είναι ότι θα μας λείψετε! Μέχρι τότε… #staysafe #staystrong 💪.
Τέλος, μπορείτε να δείτε τις ημερομηνίες για το Vermio Soccer Festival τον Ιούνιο του 2021!

#vermiosoccerfestival #vsf2021 #june2021 #lovesoccer #naoussa #koutsoufliani #3_5pigadia #skg #greece #time2play #tillthenext #staysafe