Γηπεδα

Στην περιοχή των 3-5 Πηγαδιών και της Κουτσούφλιανης, υπάρχουν διαθέσιμα έξι (6) γήπεδα με φυσικό χόρτο. Τα γήπεδα επιλέγονται από πολλές επαγγελματικές ομάδες της Ελλάδας και της Κύπρου για την προετοιμασίας τους.

Στοιχεία Γηπέδων

  • Γήπεδο «3-5 Πηγάδια»: Διαστάσεις 100μ x 55μ, βρίσκεται στην βάση από το χιονοδρομικό κέντρο σε υψόμετρο 1420μ, σε ένα φυσικό περιβάλλον που δεν υστερεί σε τίποτα από τις Άλπεις! Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας χρησιμοποιείται από τις ομάδες που μένουν στο ξενοδοχείο 3-5 Πηγάδια.
  • Γήπεδο «Νάουσα»: Διαστάσεις 90μ x 50μ, βρίσκεται στην περιοχή της Κουτσούφλιανης, ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο Νάουσα. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας χρησιμοποιείται από τις ομάδες που μένουν στο ξενοδοχείο Νάουσα.
  • Γήπεδο «Αλέξανδρος»: Διαστάσεις 60μ x 40μ, βρίσκεται στην περιοχή της Κουτσούφλιανης, ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο Αλέξανδρος. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας χρησιμοποιείται από τις ομάδες που μένουν στο ξενοδοχείο Αλέξανδρος.
  • Γήπεδο «Ακρόριον»: Διαστάσεις 85μ x 45μ, βρίσκεται στην περιοχή της Κουτσούφλιανης, ακριβώς δίπλα από το ξενοδοχείο Ακρόριον. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας χρησιμοποιείται από τις ομάδες που μένουν στο ξενοδοχείο Ακρόριον.
  • Γήπεδο «Λιβάδι 1»: Διαστάσεις 110μ x 60μ, βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Παύλου (μετά το Remos Villas). Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας χρησιμοποιείται από τις ομάδες που μένουν στο ξενοδοχείο Ακρόριον.
  • Γήπεδο «Λιβάδι 2»: Διαστάσεις 100μ x 55μ, βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Παύλου (μετά το Remos Villas). Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας χρησιμοποιείται από τις ομάδες που μένουν στο ξενοδοχείο Νάουσα.

Main Partner

Official Partners

Official Suppliers