ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΜΑΔΩΝ

H περιοχή των 3-5 Πηγαδιών και της Κουτσούφλιανης, γνωστή για το χιονοδρομικό κέντρο, τους καλοκαιρινούς μήνες μεταμορφώνεται σε ένα μοναδικό αθλητικό κέντρο με μεγάλη ιστορία στη φιλοξενία και προετοιμασία επαγγελματικών ποδοσφαιρικών ομάδων, ακόμη και της Εθνικής Ελλάδος! Σε υψόμετρο από 1260m ως 1460m θα βρείτε ιδανικές συνθήκες για την προετοιμασία ποδοσφαιρικών ομάδων. Επιλέξτε ένα από τα τρία ξενοδοχεία με ιδιόκτητα γήπεδα ποδοσφαίρου σε απόσταση αναπνοής από τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις μας, με κοινή διαχείριση κρατήσεων και εύκολο προγραμματισμό των απαραίτητων φιλικών παιχνιδιών.

Επιλέγοντας το ξενοδοχείο που σας ενδιαφέρει μπορείτε να δείτε τις παροχές, τα γήπεδα, τις ομάδες που έχουμε φιλοξενήσει και την τιμή με το βασικό μενού. Στη συνέχεια μπορείτε να μας ζητήσετε την ολοκληρωμένη πρόταση με το κατάλληλο μενού για την ομάδα σας.

Επίσης στο παρακάτω ημερολόγιο μπορείτε να δείτε τις ομάδες που έχουν επιβεβαιώσει την περίοδο προετοιμασίας τους για να προγραμματίσετε πιο εύκολα τα φιλικά παιχνίδια.

3-5-pigadia-logo
akrorion-logo
naoussa-mountain-logo

Ημερομηνίες προετοιμασίας ομάδων (επιλέξτε το ξενοδοχείο για να δείτε τις ημερομηνίες προετοιμασίας για κάθε ομάδα )

Βρες μας στο Instagram και ακολούθησέ μας