Το ξενοδοχείο

Το Naoussa Mountain Resort βρίσκεται σε απόσταση 17χλμ. από τη Νάουσα και μόλις 3χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, με ιδιαίτερη έμφαση στην καλύτερη δυνατή εναρμόνιση με τη φύση. Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου προσφέρουν μια ζεστή και φιλόξενη αίσθηση στον επισκέπτη καθώς και στιγμές χαλάρωσης και ευκαιρίες επαφής με τη φύση.

Ένα ορεινό ξενοδοχείο, με έναν ιδανικό συνδυασμό οφελών για την καλοκαιρινή προετοιμασία των ποδοσφαιρικών ομάδων. Στο ξενοδοχείο μας θα βρείτε καταλύματα, φαγητό, γήπεδο ποδοσφαίρου, γυμναστήριο, σάουνα και δεξαμενή κρυοθεραπείας, χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από την περιοχή. Χτισμένο σε μία καταπράσινη τοποθεσία, σε υψόμετρο 1270μ. στο βουνό του Βερμίου (3-5 Πηγάδια, περιοχή Κουτσούφλιανη, Νάουσα – μόλις 107χλμ. από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης) όπου οι θερμοκρασίες το καλοκαίρι δεν υπερβαίνουν τους 25°C. Το ξενοδοχείο διαθέτει 32 δωμάτια σε δύο κτίρια, ένα πλήρως ανακαινισμένο lobby bar-εστιατόριο 80 θέσεων με δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν ασύρματο internet.

Γήπεδο & βοηθητικοί χώροι

Το ξενοδοχείο Νάουσσα διαθέτει ένα ιδιόκτητο γήπεδο ποδοσφαίρου (διαστάσεις 92μ x 50μ) ακριβώς μπροστά από τα δύο κτίρια του ξενοδοχείου.

Βοηθητικοί Χώροι – Εξοπλισμός:

  • Γήπεδο βόλεϊ και ποδο-βόλει μπροστά στο γυμναστήριο.
  • Πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο ακριβώς δίπλα στο γήπεδο
  • Αίθουσα μασάζ με δύο κρεβάτια, δίπλα στο γυμναστήριο | Σάουνα 6-8 ατόμων
  • Δεξαμενή αποθεραπείας (βάθος 100 εκατοστών) | Βαρέλι για παγοθεραπεία
  • Πινγκ πονγκ

Φιλικά παιχνίδια

Η ενιαία διαχείριση των κρατήσεων τριών ξενοδοχείων – αθλητικών κέντρων της περιοχής, καθώς και οι επαφές μας με το ποδόσφαιρο στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας σας δίνουν τη δυνατότητα να προγραμματίσετε φιλικά παιχνίδια κατά την προετοιμασία σας. Μετά από συνεννόηση υπάρχει η δυνατότητα για φιλικό παιχνίδι στο δημοτικό στάδιο Νάουσας.

Τα κόστη για διαιτητές της ΕΠΣ Ημαθίας είναι:

  • ένας διαιτητής: 70€ / παιχνίδι (35€ / ομάδα)
  • τριάδα διαιτητών: 150€ / παιχνίδι (75€ / ομάδα)

Φιλοξενήσαμε

Τα προηγούμενα καλοκαίρια φιλοξενήσαμε με μεγάλη επιτυχία τις παρακάτω ομάδες: ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΕ Άρης (Superleague), FC Bylis (Albanian Superleague), Απόλλων Καλαμαριάς, ΠΑΕ Βέροια, Αιγινιακός, Ζάκυνθος (Football League), Μακεδονικός, Α.Σ. Τηλυκράτης Λευκάδας, Κύμη (Football league 2), ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΑΡΗΣ (U20, U17, U15, U13, U11, U9), AE Πάφου, Ατρόμητος Γεροσκήπου, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας (CY), Αγία Νάπα (U15, U14).

Τιμές - προσφορές

Δείτε την προσφορά μας για την προετοιμασία ακαδημιών από τις 15 Αυγούστου μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου.