Ένα ξενοδοχείο σε απόσταση 17 km από την Νάουσα και μόλις 3 km από το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, με ιδιαίτερη προσοχή στην όσο το δυνατόν καλύτερη εναρμόνιση με την φύση. Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου αγκαλιάζουν ζεστά και φιλόξενα τον επισκέπτη και του προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης αλλά και ευκαιρίες επαφής με την φύση.

Το ξενοδοχείο

Πρόκειται για ένα ορεινό ξενοδοχείο, με τον ιδανικό συνδυασμό παροχών για την καλοκαιρινή προετοιμασία ποδοσφαιρικών ομάδων. Στο ξενοδοχείο μας θα βρείτε διαμονή, διατροφή, γήπεδο, γυμναστήριο, σάουνα και δεξαμενή αποθεραπείας χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθείτε καθόλου από το χώρο του ξενοδοχείου. Χτισμένο σε κατάφυτη τοποθεσία, σε υψόμετρο 1270 μέτρων στο όρος Βέρμιο (3-5 πηγάδια Νάουσας, περιοχή Κουτσούφλιανης, μόλις 107km από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης) με θερμοκρασίες που το καλοκαίρι δεν ξεπερνούν τους 25ΟC. Το ξενοδοχείο διαθέτει 32 δωμάτια σε δύο κτίρια, πλήρως ανακαινισμένο lobby bar – εστιατόριο 80 καθισμάτων με δορυφορική τηλεόραση και ελεύθερη παροχή ασύρματου internet

Το γήπεδο

Ιδιόκτητο γήπεδο ποδοσφαίρου διαστάσεων 95m x 50m ακριβώς μπροστά από τα δύο κτίρια. Γήπεδο βόλεϊ & ποδο-βόλεϊ μπροστά από το γυμναστήριο

Βοηθητικοί χώροι – εξοπλισμοί

  • Πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο ακριβώς δίπλα στο γήπεδο
  • Χώρος μασάζ με δύο κρεβάτια, δίπλα από το γυμναστήριο, σάουνα 6-8 ατόμων
  • Δεξαμενή αποθεραπείας βάθους 100cm, ξύλινα βαρέλια για παγοθεραπεία
  • Τραπέζι επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Φιλικά παιχνίδια

Οι επαφές μας με το χώρο του ποδοσφαίρου στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και η κοινή διαχείριση κρατήσεων τριών αθλητικών κέντρων της περιοχής σας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσετε τα φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας.

Φιλοξενήσαμε

Τα προηγούμενα καλοκαίρια φιλοξενήσαμε με μεγάλη επιτυχία τις παρακάτω ομάδες: ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα (Superleague), FC Bylis (Superleague Αλβανίας), ΠΑΕ Άρης, ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς, ΠΑΕ Αιγινιακός, ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος (Football League), Μακεδονικός, ΤΑΠ Τηλυκράτης Λευκάδας, Α.Ο. Κύμης (Football league 2), ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ Άρης (U20, U17, U15, U13, U11, U9), ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.

Προσφορές – τιμές:

Για προσφορά σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας σας επικοινωνήστε στα info@explosivo.gr | 6948377500

Δείτε επίσης