Με το τέλος της 4ης περιόδου ολοκληρώθηκε το φετινό Vermio Soccer Festival! Ένας μήνας γεμάτος ποδόσφαιρο, δραστηριότητες στη φύση και παιδικά χαμόγελα στα 3-5 Πηγάδια και την Κουτσούφλιανη Νάουσας! Η διοργάνωση φέτος περιελάμβανε τρεις περιόδους με bambini & pre-junior (3-5/6, 10-12/6, 18-20/6) και το διεθνές τουρνουά ηλικιών U11, U13 & U15 την τελευταία περίοδο (23-26/6).

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με συμμετοχές ακαδημιών από όλη την Ελλάδα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στην περίοδο 23-26/6, εκτός από τις ακαδημίες της Β. Ελλάδας, μας τίμησαν ακαδημίες από το Michigan της Αμερικής, από την Κύπρο, αλλά και από την Άνδρο, την Λευκάδα, την Κομοτηνή, την Καβάλα κ.α. Παράλληλα με το ποδόσφαιρο, τα παιδιά και οι γονείς τους είχαν την δυνατότητα να συμμετέχουν και σε άλλες δραστηριότητες στη φύση όπως τοξοβολία, human football, trekking, ποδήλατο βουνού, yoga, ενώ κάθε Κυριακή λειτουργούσε και ο εναέριος αναβατήρας του χιονοδρομικού για βόλτα στην κορυφή του βουνού.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, στο Δήμο Νάουσας και τη Σουρωτή ΑΕ που αγκάλιασαν και υποστήριξαν τη διοργάνωση, στους ιδιοκτήτες και τους υπαλλήλους των ξενοδοχείων που συνεργαστήκαμε και στους κατοίκους και εμπόρους της πόλης που ανέδειξαν την φιλοξενία μας.

Οι ακαδημίες που συμμετείχαν σε όλες τις περιόδους είναι:

Αγροτικός Αστέρας, Art Soccer School, Αίας Ευόσμου, Arsenal Soccer School Naousa, Απόλλων Καλαμαριάς FC, Ατρόμητος Πλαγιαρίου, Academica, Ατρόμητος Τριαδίου, Αριστοτέλης Νάουσας, Αστέρας Ραιδεστού, Ακαδημία Σαϊτιώτη-Μυλωνά, Αριστοτέλης Καλαμαριάς, Απόλλων Καβάλας, Anorthosis FC (CY), Άνδρος Football Academy, APOEL FC (CY), Athienou 1619 (CY), Εδεσσαϊκός FC, Εθνικός Ευόσμου, Enjoy Sports Club,  Ερμής Ευόσμου, Joga Bonito, Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης, Ηρακλής Καβάλας, Ηρακλής FC, Λύκοι FC, Michigan Soccer Academy (USA), Νέα Γενιά Ασβεστοχωρίου, ΠΑΟΚ FC, Πρωταθλητές Πεύκων, Π.Ο. Μαλακοπής, ΠΑΟΝΕ, ΠΑΟΚ Διάπλασις, Πανθρακικός FC, Πανλευκάδιος, ΦΑΣ Νάουσα.

Καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση!